Διαχείρηση Πολυκατοικιών

Διαχείριση Πολυκατοικιών

 • Έκδοση Κοινοχρήστων
  Η Homeonaclick αναλαμβάνει την έκδοση των κοινοχρήστων της πολυκάτοικίας σας. Χωρίς κρυφές χρεώσεις και με άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες της πολυκατοικίας σας. Με έμπειρο τεχνικό προσωπικό για κάθε τυχών πρόβλημα που θα προκείψει.
 • Υπηρεσίες καθαρισμού
 • Συντήρηση Καυστήρα
  Μία φορά ανά έτος βάσει νομοθεσίας είναι υποχρεωτική η συντήρηση του λέβητα /καυστήρα που διαθέτουμε. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνουμε τη μεγαλύτερη απόδοση και οικονομία καυσίμου, τη μείωση των ρύπων, καθώς επίσης αυξάνουμε το χρόνο ζωής του λέβητα/καυστήρα.
  Η εταιρία μας αναλαμβάνει να ελέγχει, να καθαρίζει, να συντηρεί και να επισκευάζει σε περίπτωση βλάβης τους καυστήρες, με τη βοήθεια του προσωπικού μας, που αποτελείται από εξειδικευμένους, έμπειρους τεχνικούς με άδεια από το Υπουργείο Βιομηχανίας.
  Για κάθε συντήρηση καυστήρα εκδίδεται φύλλο ελέγχου σύμφωνα με τα πρότυπα του ΠΕΡΠΑ (Πρόγραμμα Ελέγχου Ρύπανσης Περιβάλλοντος Αθήνας), το οποίο συμπληρώνεται από τους τεχνικούς μας.
 • Συντήρηση ασανσέρ
  Η συντήρηση του ανελκυστήρα είναι μία απαραίτητη διαδικασία, η οποία πρέπει να εφαρμόζεται τακτικά και προσεκτικά από εξειδικευμένο συνεργείο. Η Εταιρία μαςσε συνεργασία με εξειδικευμένο Τεχνικό συνεργείο αναλαμβάνει την τακτική συντήρηση του Ανελκηστήρα σας κάτι το οποίο είναι υποχρεωτικό σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία.
 • Συντήρηση κήπων
  Η συντήρηση κήπου δεν είναι κάτι που εκτελείται από έναν ανειδίκευτο εργάτη ή απλά το κούρεμα του χλοοτάπητα ή η συλλογή φύλλων και ξερών κλαδιών. Για να διατηρηθούν, να καλλιεργηθούν και να αναπτυχθούν όλοι οι φυσικοί οργανισμοί που ζουν και αναπνέουν στον κήπο σας, απαιτείται ιδιαίτερη φροντίδα, γνώση, δεξιότητες και γεωπονική παιδεία.Η προσέγγιση της εταιρείας μας είναι να αναπτύξει και να συντηρήσει τον κάθε κήπο υγιή και εύρωστο ώστε να διασφαλίσει την μακροβιότητα και να διατηρήσει τη διαχρονική ομορφιά του.
 • Ηλεκτρολογικά – Υδραυλικά
 • Τεχνικοί ασφαλείας
  Η εταιρεία μας δεν θα μπορούσε να μην φροντίζει και για την ασφάλεια του κτιρίου και κατ’ επέκταση τη δική σας ασφάλεια. Συμβουλές και προτάσεις πάνω σε θέματα προστασίας, πρόληψης και υγιεινής των ατόμων που δραστηριοποιούνται στο εκάστοτε κτίριο. Οι τεχνικοί μας μεριμνούν να τηρούνται οι κανόνες υγιεινής και ασφάλειας σε όλους τους χώρους του κτιρίου, εποπτεύουν τα συστήματα πυρασφάλειας, ερευνούν και αξιολογούν πιθανά εργατικά ατυχήματα, καθώς επίσης συμβουλεύουν σε θέματα σχεδιασμού, κατασκευής, συντήρησης των εγκαταστάσεων και προμήθειας μέσων και εξοπλισμού.